Резервирайте безгрижно с FLEX пакет от TUI & Airtours!

Как да резервираме на най-добрите цени и да сме максимално гъвкави?

Изберете туроператорите TUI или Airtours и имате възможност да анулирате безплатно и да презаверявате до 15 дни преди датата на отпътуване! 

FLEX пакет може да се добави по резервации за хотелско настаняване и самолетни почивки с марките (туроператорите) TUI и Airtours. 

Какви са предимствата?

Започнете да планирате почивката си с усещане за сигурност и максимална гъвкавост! Просто добавете Флекс пакета към своята резервация и можете да се възползвате от безплатна анулация или презаверка на дати до 15 дни преди отпътуване. По-детайлно, Флекс пакета Ви осигурява следните предимства: 

  • Имате възможност да анулирате своята резервация до 15 дни преди отпътуване. В случай на анулация с добавен Флекс пакет, цялата заплатена стойност на резервацията се възстановява. Не се възстановява само сумата на Флекс пакета. 
  • Имате възможност да промените датите на своето пътуване. Тази промяна е възможна до 15 дни преди датата на настаняване в хотела. 

 

Каква е цената?

Цените на "Флекс пакетите" са следните: 

  • 49 евро за цена на резервацията до 2500 евро
  • 69 евро за цена на резервацията до 4000 евро
  • 99 евро за цена на резервацията до 6000 евро
  • 149 евро за цена на резервацията до 10 000 евро*
  • 199 евро за цена на резервацията до 20 000 евро**

*149 EUR за резервации с отпътуване до 31.12.2024 г. - 179 EUR за резервации с отпътуване от 01.01.2025 г.

**Ако цената на пътуването е над 20 000 евро е необходимо да направим запитване за Флекс пакет. Моля, уведомете ни че желаете Флекс пакет в деня на резервацията. След това ще проверим дали е възможно да резервирате Флекс пакет и ще ви информираме.

Флекс пакета не е валиден за следните: X-TUI, Fly & Mix, ltur, круизи с Airtours, частни пътувания с Airtours. 

 

FLEX пакет може да добавите при направа на резервация, като сумата се заплаща заедно с депозита. За да добавите FLEX пакет трябва да се свържете с нас по имейл на: service@fiestatravel.bg или по телефон на: +359 2 935 9999