Защо да изберете FIESTA Travel?


Всичко за вашето пътуване в една платформа!

Нова, уникална платформа! FIESTA Travel е първата българска онлайн туристическа агенция! На www.fiestatravel.bg всеки ще намери своята оферта. Ние от FIESTA Travel въведохме концепцията за пакетни почивки и направихме революция в начина, по който ви предлагаме ваканционни пътувания. За да направим преживяването от вашата почивка наистина уникално изживяване – от резервирането до връщането обратно у дома! Ние създадохме дигитална платформа, която да се превърне в незаменим инструмент, с който да планирате и резервирате вашите пътувания. Намирате най-подходящата за вас оферта с обща цена, съобразена с всички ваши критерии – летище на отпътуване, дестинация, период на търсене, престой, брой пътуващи, категория хотел, тип изхранване. И всичко това в реално време, на реални цени, с максимално опростена и бърза резервация! 

 

Преобръщаме представите ви!

Как резервирате пътувания? Прекарвате дни в търсене на самолетни билети и хотели, така че да намерите най-доброто на най-добрата цена? Или чакате дни, за да ви изготвят оферта, и когато изберете, цените вече не са актуални? FIESTA Travel преобръща представите ви за резервиране на пътуване! Самолетни билети, хотели, трансфер – всичко е на едно място в ръце ви! Вкъщи, в офиса или докато чакате на опашка, вашата туристическа агенция е винаги на разположение на www.fiestatravel.bg! Всички наши оферти могат да бъдат открити по всяко време и са винаги актуални! 

 

Избирате от милиарди оферти!

Как работи www.fiestatravel.bg? Сайтът е свързан с резервационните системи на авиокомпаниите, хотелите и доставчиците. Чрез него разполагате с най-модерната технология в сектора! Системата не само ви дава достъп до голямо портфолио от хотели и авиокомпании, а ви предоставя и уникалния продукт „самолетни почивки“! Какво представляват самолетните почивки? Искате, например, да отидете от София до Малдивите, полетите да са на определни дати, хотелът да бъде минимум четири звезди и изхранването all inclusive. Въвеждате всичко това, което търсите, на www.fiestatravel.bg, и магията се случва! Система за секунди проверява всички възможни опции за полети, филтрира всички възможни хотели за зададените дати според вашето търсене и за секунди получавате динамичен пакет от самолетни билети, хотелско настаняване и трансфер, който отговаря на всички ваши критерии. Малдивите не са вашата дестинация? Не искате да летите от София? Няма проблем – търсачката е способна да генерира милиарди оферти в реално време! 

 

Персонализирани пътувания – tailor-made за да бъдат перфектни!

Персонализирани почивки според вашите лични желания!

Най-голямото портфолио от авиокомпании и хотели, лесно търсене и задаване на изисквания, като използвате филтрите. Датите на пътуването са по ваш избор – достатъчно е да има места в избрания хотел и полети в съответните дни. Няма изискване за минимален брой пътуващи, за да се осъществи вашето пътуване! Вашата почивка на първо място е ваша почивка! Вие решавате как, кога и къде да почивате, без да се съобразявате с дати, програми и групи! 

 

Без скрити такси!

Цените на всички оферти на www.fiestatravel.bg са крайни! Няма да ви бъдат начислявани, никакви допълнителни и горивни такси. FIESTA Travel ви позволява да планирате почивката си точно както желаете. Никога не сте принудени да поемате разходите за услуги, които не използвате или от които не се нуждаете. Това, което виждате на нашия уебсайт, е това, което очаквате да платите. Няма да срещнете скрити разходи, които да изникват впоследствие. 


Ценово предимство!

На www.fiestatravel.bg имате възможност да сравните цените от най-големите европейски туроператори. Сравнявайки ги, си гарантирате, че няма да пропуснете най-изгодната оферта. Можете да сравнявате не само спрямо туроператор, а и спрямо дати. Ако нямате точни дати на пътуване, можете да зададете период, например от 01.09 до 31.10, за например 10 нощувки. Така системата ще Ви покаже всички оферти за 10 нощувки в периода между 1-ви септември и 31-ви октомври, подредени по цена. По този начин за секунди ще видите, кога цената е най-изгодна. Как плащате? Обикновено авиокомпаниите изискват пълната стойност на билетите за да ги купите, но при самолетните почивки имате предимство! При резервация на самолетна почивка е необходимо да платите само 35% от цялата стойност на пътуването и вече имате издадени самолетни билети! Доплащането е дължимо до 35 дни преди отпътуване. 

 

Безценен опит и отлично обслужване!

Безпроблемна комуникация с нашия екип преди, по време и след пътуването! Имате нужда от съдействие? Искате да ви посъветваме в избора или имате нужда от допълнителна информация? Имате нужда от съдействие по време на почивката? Ние сме на разположение за вас! Можете да използвате чата на нашия уебсайт 24/7 или да се свържете с нашия екип от опитни професионалисти по телефон на +359 2 935 9999 или по имейл на service@fiestatravel.bg