Въпроси относно документи за пътуването

 

1. Ще получа ли потвърждение за резервацията?

След направата на резервация – ще получите потвърждение от нашата резервационна система, което играе ролята на договор между вас и туроператора. Допълнително ще получите автоматичен имейл с избраните от вас туристически услуги по имейл, който сте посочили в процеса на резервацията, непосредствено след завършването ѝ. При извършване на резервации през интернет сайта на “Фиеста Травел” ЕООД и възникване на договорни отношения относно туристическите пакети и туристически услуги, следва да имате предвид, че тези отношения са между Вас и съответния туроператор, като “Фиеста Травел” ЕООД действа в качеството си на туристически агент. В този случай, Договорът за туристически пакет и/или туристически услуги, респ. потвърждението за сключване на такъв договор със съответния туроператор, се счита за сключен с приемане от Ваша страна на съответните условия, чрез натискане на бутона ”Приемане на Общите условия”.

 

2. Ще получа ли документи за пътуването?

За резервираните от Вас услуги ще получите съответните документи за пътуване. Моля, обърнете внимание преди заминаването на пълнотата на документацията. Проверете точността на резервираните услуги с данните на Вашия ваучер.

 

3. Кога ще получа моите документи за пътуването?

След пълно плащане по резервацията ще Ви изпратим ваучерите за пътуването. Документите за пътуването се издават около 21 дни преди отпътуване, а за краткосрочни резервации в рамките на 24 часа.

 

4. Ще получа ли самолетен билет при резервиране на самолетна почивка?

При резервацията за самолетна почивка Вие получавате номер на самолетната резервация, с който можете сами да направите Оnline check-in на сайта на съответната авиокомпания. Вижте повече тук.

 

Вижте още: 

Въпроси относно онлайн резервацията и търсенето в сайта

Въпроси относно самолетните почивки

Въпроси относно хотелското настаняване

Въпроси относно застраховки

Въпроси относно визови и здравни разпоредби/COVID-19