Въпроси относно застраховки

 

1. Какви туристически застраховки се предлагат?

За всяко Ваше пътуване извън страната, Фиеста Травел предлага предварителното сключване на застраховка “Медицински разходи при болест и злополука на туриста“ от лицензиран застраховател. ФиестаТравел препоръчва и предварително сключване на застраховка “Отмяна на пътуване“ при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги! Ако желаете да сключите медицинска застраховка или такава за отмяна на пътуване, моля, свържете се с на нас - пишете ни тук. 
При възникване на застрахователно събитие, претенции и искове за изплащане на обезщетения се отправят само и единствено към съответния застраховател.Фиеста травел може да съдейства за комуникацията между Вас и съответния застраховател, но не носи отговорност да Ви заплати за своя сметка каквито и да е застрахователни обезщетения или други суми. Застрахователни обезщетения се изплащат от застрахователя само по банков път на посочена от застрахования сметка.

2. Трябва ли да сключа застраховка „отмяна на пътуване”?

В случай че нямате възможност да отпътувате, възникват разходи за анулация на резервацията. Затова, Ви препоръчваме да сключите застраховка „отмяна на пътуване”. 

3. Как мога да сключа застраховка?

Фиеста Травел предлага сключване на различни видове застраховки, свързани с Вашето пътуване. За повече информация, моля, свържете се с на нас - пишете ни тук. 

Вижте още: 

Въпроси отнсно онлайн резервация и търсенето в сайта

Въпроси относно документите за пътуването

Въпроси относно самолетните почивки

Въпроси относно хотелското настаняване

Въпроси относно визови и здравни разпоредби/COVID-19