За нас


Кои сме ние?

Фиеста Травел е лицензиран туристически агент от Европейския съюз със седалище и адрес на управление в София, България. Компанията оперира успешно на туристическия пазар от 2000 г., утвърждавайки се като надежден и доверен партньор на едни от най-големите европейски туроператори като DERTOUR, TUI, Vtours и редица други, с които вече над 20 години поддържа договорни отношения. Паралелно с това, от 2002 г насам Фиеста Травел е акредитиран агент на Международната асоциация за въздушен транспорт IATA с лиценз номер: 0921075, за издаване и продажба на самолетни билети в целия свят.

Фиеста Травел е безспорен лидер на българския туристически пазар за далечни и екзотични дестинации като Малдиви, Сейшели, Мавриций, Индонезия, Тайланд, Куба, Доминиканска република, Мексико и много други. Насърчена от този успех и притежавайки необходимата експертиза, нашата компания непрекъснато разширява своето поле на действие и вече е познато име в редица други европейски страни. Защото нашите клиенти знаят: Фиеста Травел превръща мечтаната почивка в уникално преживяване! Със семейството, с любимия човек, сами или пък с приятели – Вашата идеална почивка Ви очаква на fiestatravel.bg.

 

Каква е нашата философия?

Бързо търсене, добри цени, лесна резервация! С повече от 20 години опит в туризма и богато портфолио от дестинации, авиокомпании и хотели онлайн, ние знаем как да осигурим оптималните предпоставки за това, Вашите почивки да бъдат синоним на спокойствие.

При нас ще намерите самолетни почивки със заминаване от Вашия регион и престои с продължителност по Ваш избор. Можете да изберете почивка с полет от София, Варна, Букурещ, Истанбул, Скопие и много други летища в цяла Европа. Можете да изберете престоя, изхранването, категорията хотел и другите ваши изисквания за да намерите най-подходящата оферта за почивка изцяло онлайн. Датите на пътуването са изцяло по Ваш избор – имате добър поглед върху най-изгодните дати за пътуване в желаната от Вас дестинация и можете да търсите лесно и гъвкаво. Можете да зададете по-обширен период на търсене заедно с желания от Вас брой нощувки и да видите резултатите подредени по цена във възходящ ред за целия период на търсене.

 

Защо да изберете нас?

Знаем колко време може да отнеме търсенето на перфектния хотел и на най-удобния полет, затова на нашия сайт fiestatravel.bg избирате от милиарди възможни комбинации – летище на отпътуване, дестинация, период на търсене, престой, брой пътуващи, категория хотел, тип изхранване и всичко това в реално време на реални цени с максимално опростена и бърза резервация!

Използвайки най-модерната технология за търсене, Фиеста Травел ви дава възможност да резервирате мечтаното пътуване – самолетна почивка или хотелско настаняване за секунди на страхотни цени!

Имате нужда от съдействие? Нашият екип от опитни професионалисти е на разположение от 09:00 до 19:00 часа по телефон или на имейл, а освен това можете да получите и 24/7 support по нашия чат на сайта fiestatravel.bg.

 

1. Работно време:

 От Понеделник до Петък 09:00 – 19:00


2. Нашият адрес:

Гр. София, бул. България 111, офис сграда Ембаси Сюитс – партер

 

3. Банковите ни детайли:
УниКредит Булбанк

Сметка в лева: IBAN : BG14 UNCR 7000 1522 6743 90 SWIFT/BIC: UNCRBGSF

COMMERZBANK AG

Сметка в евро: IBAN : DE31 5008 0000 0978 5541 00 SWIFT/BIC: DRESDEFFXXX

Получател: Фиеста Травел ЕООД / Fiesta Travel Ltd.

4. Удостоверение за регистрация: