Фиеста Травел ЕООД
София, Бул. България 111 1000

за информация и резервации

+359 2 9359999

service@fiestatravel.bg
ОТ НАШАТА
РЕКЛАМА:

Grand Palladium Jamaica Resort und Spa

Лукеа, Кариби
Суит, Без изхранване
1 нощувка

на човек от 99 € още

Провери наличност за хотел Ямайка:

Моля, изберете възраст на децата

Моля, изберете възраст на децата

Негрил, Ямайка

Sunrise Club

Двойна стая, all inclusive +
1 нощувка

fti

на човек от 30 €

Негрил, Ямайка

Travellers Beach Resort

Бунгало, all inclusive +
1 нощувка

vto

на човек от 33 €

Лукеа, Ямайка

Grand Palladium Jamaica Resort und Spa

Суит, Без изхранване
1 нощувка

vto

на човек от 99 €

Ямайка

Разположенa в сърцето на Карибско море, Ямайка спокойно може да се нарече домът на вечното лято. Третият по големина остров в региона е истински магнит за туристите – с красиви плажове, застлани с фин бял пясък и осеяни с палми, тюркоазено сини лагуни, спокойни и прозрачни като в плувен басейн, зелени планини, прорязвани от стотици извори и водопади, и лежерна атмосфера, възпята от легендарния Боб Марли.

Най-популярните ваканционни региони на Ямайка са Монтего Бей, Негрил и Очо Риос. Най-големият е Монтего Бей на северния бряг, където са съсредоточени почти половината от хотелите на острова, предлагащи прекрасни условия за плаж, дайвинг, сърфинг и голф. Също на северния бряг е Очо Риос, славещ се с най-разкошната растителност и уникалните плажове в заливите Рънауей и Дискавъри. В най-западната част на Ямайка пък се намира най-бързо развиващата се курортна зона около Негрил, известна с 11-километровия плаж Калико Джак и непокътнатата природа.

Най-известните забележителности на Ямайка са столицата Кингстън с музея на Боб Марли, Националната галерия и имението Девън Хаус, водопадите Денс Ривър недалеч от Очо Риос – едни от най-живописните на планетата, Долфин Коув близо до Лусеа – най-големият естествен делфинариум в света, заливът Блъди Бей с 18-те коралови рифа в Негрил, Синята лагуна в аристократичния курорт Порт Антонио и други.

Най-доброто време за почивка на Ямайка по правило са сухите месеци от декември до април. Климатът на острова е тропически с постоянни средни максимални температури между 30 и 32°C и средни минимални от 23 до 25°C. Сезонът на ураганите е от юли до септември.

Часова разлика с България: –7 часа
Визов режим: необходима е виза, която се може да бъде изкарана при пристигане в страната, както и задграничен паспорт с валидност поне 6 месеца от датата на влизане

Оптимално време за пътуване:

Coming soon!!!

Температури:

30°C

26°C