Фиеста Травел ЕООД
София, Бул. България 111 1000

за информация и резервации

+359 2 935 9999

service@fiestatravel.bg

Инсентив пътувания

За повечето хора най-голямата емоция е опознаването на света. Да осъществим една мечта в тим. Да начертаем нови пътища, да преодолеем предизвикателствата. Всичко това увеличава сплотеността на Вашите служители, доставчици и клиенти.

Почивката на екзотично място е чудесна възможност да наградите някого  за добре свършена работа, постигнати резултати и да го мотивирате за бъдещи постижения. Наградата може да се предостави като индивидуален пакет, предназначен за конкретен човек или да се организира като групово пътуване. При този вид инсентив пътуване се залага на пълен релакс сред уникална природа, безкрайни плажове и кристално чиста вода. При груповото пътуване неформалната обстановка предполага приятелски взаимоотношения и скъсяване на дистанцията между фирмата организатор и поканените.

За създаване и утвърждаване на нова фирмена култура и професионална лоялност, за стимулиране на положителните резултати и постиженията в бизнеса.

Защо трябва да изберете Фиеста Травел за организация на Вашата екзотична инсентив екскурзия?

Фиеста Травел работи съвместно с фирми, за които качеството и високото ниво на обслужване са фирмена философия. Така Вие имате възможност да се концентрирате върху целите на Вашето пътуване. Партньорите ни непрекъснато въвеждат новости и подобряват продуктите си, което е от значение за личния Ви комфорт и сигурност.

Фиеста Травел предлага съвременни, професионални и ефективни решения за Вашите инсентив пътувания. Вярваме, че в допълнение на информационните технологии в туристическата индустрия Вие се нуждаете и от индивидуално внимание и консултация.

Фиеста Травел предлага персоналност, професионализъм и партньорство.

Разбираме отношенията с клиента ни като партньорство. Партньорството е значим фактор, който се е превърнал в активна цел на Фиеста Травел. Ние искаме да си сътрудничим и да работим  добре заедно, защото само при работа в екип е възможно едно успешно сътрудничество.

Факторът know-how. Организирането на инсентив пътувания и всички въпроси, свързани с тази тема, са станали значително по-сложни и неясни. Необходимо е да се работи с професионалисти, които имат опит и чувство за развитие, за да се постигне контрол върху разходите за служебни пътувания.

Най-добре сами се убедете в предимствата на Фиеста Травел.

Проявявате интерес?

Изпратете запитване на sales@fiestatravel.bg или се свържете директно с нас на телефон: +3592935999.