Фиеста Травел ЕООД
София, Бул. България 111 1000

за информация и резервации

+359 2 9359999

service@fiestatravel.bg

Потърси почивка в Тайланд:

Моля, изберете възраст на децата

Патонг Бийч, Пукет

The Chilli Salza Patong

Супериор, all inclusive +
1 нощувка

fti

на човек от 8 €

Ката Бийч, Пукет

The Beach Heights Resort

Двойна стая, all inclusive +
1 нощувка

jt

на човек от 16 €

Патонг Бийч, Пукет

The Nature Phuket

Двойна стая, all inclusive +
1 нощувка

tuid

на човек от 22 €

Най-изгодните All Inclusive хотели

 • Club Bamboo

  Патонг Бийч

  Двойна стая, all inclusive +
  1 нощувка на човек

 • от 8 €
 • The Journey Patong

  Патонг Бийч

  Двойна стая, all inclusive +
  1 нощувка на човек

 • от 9 €

Най-изгодните 5-звездни хотели

 • The Nature Phuket

  Патонг Бийч

  Двойна стая, all inclusive +
  1 нощувка на човек

 • от 22 €

Тайланд

Разположен в центъра на полуостров Индокитай, съчетаващ по уникален начин природни дадености и историческо наследство, Тайланд е една от най-интригуващите дестинации в Югоизточна Азия. Дали ще се потопиш в космополитния Банкок, ще търсиш храмовете на древни цивилизации на север, или ще се наслаждаваш на перфектната плажна почивка на някой южен остров – Тайланд привлича с достъпна екзотика, топло гостоприемство и богата култура.

Най-популярните ваканционни региони в Тайланд са Као Лак, Краби и остров Пукет на източния бряг на Малайския полуостров откъм Андаманско море, и Хуа Хин, Патая и остров Ко Самуи в Сиамския залив. Изборът от хотели и ризорти е огромен, повечето разположени директно на някой от многобройните пясъчни плажове. Туристическата инфраструктура е много добре развита, а възможностите за водни спортове и гмуркане – отлични. Особено внимание заслужават специалните предложения за младоженци, СПА и голф.

Най-известните забележителности в Тайланд са древните градове Аютая, Сукотай, Лопбури, Чианг Май и Чианг Рай в северната част на страната, както и многомилионната столица Банкок с Кралския дворец, Плаващия пазар и градината на розите, Храма на изумрудения Буда и още над 400 будистки храма. Природните забележителности също са в изобилие, начело със залива Пханг Нга и островите Ко Пи Пи.

Най-доброто време за почивка в Тайланд съвпада с европейската зима – от ноември до март. Тогава средните температури са от 26 до 30 градуса, а валежите са редки. Ако пътувате до Пукет или Ко Самуи, хубаво е да знаете, че двата най-големи ваканционни острова се разминават в пиковите си сезони. Оптималното време за Пукет е между ноември и април, докато на Ко Самуи е най-добре е да отидете между януари и май.

Часова разлика с България: + 5 часа
Визов режим: необходима е виза и международен паспорт с валидност поне 6 месеца от датата на влизане

Оптимално време за пътуване:

Coming soon!!!

Температури:

35°C

30°C