Фиеста Травел ЕООД
София, Бул. България 111 1000

за информация и резервации

+359 2 9359999

service@fiestatravel.bg

Потърси почивка в Сейшели:

Моля, изберете възраст на децата

Махе, Сейшели

Reef Holiday

Студио, all inclusive +
1 нощувка

tuid

на човек от 59 €

Остров Праслин, Сейшели

Oasis Hotel Restaurant und Spa

Двойна стая, Без изхранване
1 нощувка

mwr

на човек от 91 €

Остров Силует, Сейшели

Hilton Seychelles Labriz Resort und Spa

Вила, Без изхранване
1 нощувка

fti

на човек от 138 €

Най-изгодните All Inclusive хотели

 • Le Relax St Joseph

  Гранд Анс

  Двойна стая, all inclusive +
  1 нощувка на човек

 • от 59 €
 • Reef Holiday

  Махе

  Студио, all inclusive +
  1 нощувка на човек

 • от 59 €
 • Chalet Bamboo Vert

  Ла Пас

  Двойна стая, Без изхранване
  1 нощувка на човек

 • от 61 €

Най-изгодните 5-звездни хотели

Сейшели

Разположени между Екватора и остров Мадагаскар, с уникална природа и прекрасен климат, Сейшелите са една от най-впечатляващите дестинации в Индийския океан. Намиращият се на около 1500 км източно от Африка архипелаг се състои от 115 острова с различен произход и разнообразен релеф, предлагайки изобилие от ваканционни опции: китни курортни градчета с автентичен креолски чар, природни паркове с удивителна флора и фауна, отлични условия за плаж, гмуркане, риболов, яхтинг, голф и пр.

Най-популярните ваканционни региони на Сейшелите са по-големите острови Мае, Прален и Ла Диг, впечатляващи с едни от най-красивите плажове на света и славещи се като отлични дестинации за меден месец. Особено внимание заслужават и малките уединени острови Денис, Дерош, Силует и Фрегат, идеални за луксозни частни почивки.

Най-известните забележителности на Сейшелите са Националния парк Морн Сейшелоа на остров Мае, Ботаническата градина в столицата Виктория, също на остров Мае, Морският национален парк, както намиращите се под закрилата на ЮНЕСКО острови Прален и Алдабра, дом на редица изключително редки растителни и животински видове.

Най-доброто време за почивка на Сейшелите са месеците от май до ноември. Това е сухият сезон, с приятни дневни температури от 26 до 27 °C. Месеците от декември до април са по-горещи, със средна температура около 29ºС и повишено количество на валежите. Най-оптималното време за гмуркане пък са месеците април, май, септември и октомври, когато океанът е най-спокоен, както и месеците декември и януари, когато подводната фауна е представена в най-голямото си разнообразие.

Часова разлика с България: +2 часа
Визов режим: достатъчен е задграничен паспорт с валидност поне 6 месеца

Оптимално време за пътуване:

Coming soon!!!

Температури:

28°C

26°C