Фиеста Травел ЕООД
София, Бул. България 111 1000

за информация и резервации

+359 2 9359999

service@fiestatravel.bg

Потърси почивка в Мавриций:

Моля, изберете възраст на децата

Тру ду Дус, Източно крайбрежие

Valmarin Seafront Apartments

Студио, all inclusive +
1 нощувка

nec

на човек от 27 €

Бел Мар, Източно крайбрежие

Seasense Boutique Hotel und Spa

Друг тип настаняване, Закуска
1 нощувка

tuid

на човек от 6 €

Тру ду Дус, Източно крайбрежие

Shangri-La's Le Touessrok Resort und Spa

Джуниор суит, Без изхранване
1 нощувка

atid

на човек от 4 €

Най-изгодните All Inclusive хотели

 • Villas Caroline

  Флик ен Флак

  Друг тип настаняване, Закуска
  1 нощувка на човек

 • от 33 €
 • La Margarita

  Поант о Пимен

  Двойна стая, Без изхранване
  1 нощувка на човек

 • от 36 €

Най-изгодните 5-звездни хотели

Мавриций

Разположен в югозападната част на Индийския океан, на около 900 км източно от Мадагаскар, остров Мавриций предлага оптимални условия за пълноценна ваканция под знака на насладите от тропическата природа. Вечнозеленият остров впечатлява с разнообразен релеф и 330 км крайбрежна ивица, почти изцяло обгърната от коралови рифове, образуващи топли и чисти лагуни. Както и голям избор от качествени хотели и ризорти, разпределени равномерно върху повече от 160 км плажове с фин бял пясък.

Най-популярните ваканционни региони на Мавриций са северното, източното и западното крайбрежие на острова, както и приказният полуостров Ле Морн. Живописни курорти като Гранд Бе, Поан-о-Пимен, Тру-о-Биш, Флик-ан-Флак, Бу Шамп, Бел Мар, Бел Омбре и други се славят с едни от най-красивите плажове на света, както и с перфектно развита туристическа инфраструктура. Идеални за семейства с деца, младоженци и любители на голфа и водните спортове.

Най-известните забележителности на Мавриций са столицата Порт Луи, старата столица Маебург, най-старият град Кюрпайп, както и множество паркове и резервати като Ботаническата градина Памплемус, Долината на Черната река, природният феномен Шамарел, Заливът на костенурките, остров Ил-о-Серф и т.н. Многообразието на флората и фауната е зашеметяващо – както на сушата, така и във водата.

Най-доброто време за почивка на Мавриций са месеците от март до май и от септември до ноември, които отговарят на нашите есен и пролет. Тогава температурите са най-приятни, средно между 24-28°C. През лятото (декември-февруари) средните температури са около 30°C, а през зимата (юни-август) не падат под 23°C. Влажността на въздуха е доста по-ниска в сравнение с други тропически дестинации, без изразен дъждовен сезон и с постоянни пасатни ветрове, което прави острова подходящ за ваканция през цялата година.

Часова разлика с България: +2 часа
Визов режим: достатъчен е задграничен паспорт с валидност поне 3 месеца от датата на влизане

Оптимално време за пътуване:

Coming soon!!!

Температури:

29°C

25°C