Фиеста Травел ЕООД
София, Бул. България 111 1000

за информация и резервации

+359 2 935 9999

service@fiestatravel.bg
1-2 Fly
1-2 Fly е създадена през 1996 година от ТУИ и е ориентирана към младежката аудитория. 1-2 Fly предлага мечтаната почивка за всеки вкус и бюджет. Клиентите печелят от изгодните „last minute” цени, специални предложения за семейни почивки, както и подходящи намаления за деца.
ADAC Reisen
ADAC Reisen предлага ранообразни продукти за всеки , който желае една мобилна почивка. Може да изберете пътуване със собствения си автомобил, мотоциклет, рант-а-кар, каравана.
Airtours
Аirtours повече от 40 години е синоним на изключително висока класа за пътуване. Незабравимите преживявания са гарантирани. Резервирайте чрез airtours.
AMEROPA
AMEROPA чрез експертите си предоставя широкообхватни предложения от хотели и места за настаняване. Те са насочени предимно към клиенти, обичащи пътуванията с влак или кола. Този туроператор ще направи достъпни за вас множетсво предложения за почивка или краткосрочно пътуване из цяла Европа. Главни дестинации са: Германия, Австрия, Франция, Швейцария.
DERTOUR
DERTOUR предлага възможността Вие сами да резрервирате вашето индивидуално пътуване от най-висока класа, независимо дали ще предпочетете пътуване с кола, със самолет или влак, дали ще изберете да почивате на море или планина в хотел или ваканционно жилище.
Discount Travel Gmbh
Discount Travel Gmbh е дъщерна фирма на 1-2 FLY, чиито травел експерти предлагат на своите клиенти разнообразни продукти, които в действителност са едни от най-конкурентно изгодните предложения на пазара.
Inter Chalet
Повече от 30 години немският туроператор Inter Chalet специализира в почивки във ваканционни жилища или апартаменти. Фирмата е регистрирана във Франкфурт и е най-големият немски туроператор в този сегмент. Клиентът има възможността да избере между 20000 ваканционни къщи и апартаменти в 16 страни. За летните пътувания вниманието е насочено към южните райони на Европа - Италия, Испания, Франция, а през зимата - Алпите и Скандинавските страни.
Interhome
Interhome е вече повече от 40 годиние най-големият доставчик на качествени ваканционни апартаменти и вили в Европа. Всяка година повече от 500 000 клиенти ползват услугите на Interhome и резервират своята почивка. В момента се предлагат 46 000 недвижими имоти (ваканционни къщи или апартаменти) във 24 страни и могат да отговорят на практика на всяко изискване. Ιnterhome се е утвърдила като швейцарската компания, която спазва обещанията си за качество.
ITS
ITS предлага голямо разнообразия от пакетни почивки в 3-4 звездни хотели в различни точки по света и е сред най-големите немски туроператори. Продуктите са особено подходящи за млади семейства.
Jahn Reisen
Jahn Reisen е туроператор, насочен предимно към индивидуални пътувания и потребности на всеки един от своите клиенти. Продуктът задоволява и най-придирчивите изисквания за рекреативна спа и wellness почивка в комбинация с културно–познавателни пътувания.
С Meier’s Weltreisen
С Meier’s Weltreisen имате възможност да опознаете едни от най-интересните и красивите туристически дестинациии в Азия, Африка, Австралия, Карибския басейн и Северна Америка. Туроператорът предлага продукти за всеки вкус - от хотела мечта до неповторимия чар на идивидуалните вили.
Robinson
Robinson разполага с качествени продукти - луксозни хотели, забавления, спорт, wellness и мобилност.
Schauinsland
Schauinsland е туроператор в туристическия бизнес с традиция повече от 85 г. и е едни от най-старите и опитни туроператори в Германия. Става въпрос за един от най-достъпните и независими туроператори.
TravelTrex
TravelTrex е основана през 1999 г. в Кьолн и първоначално специализира в директна продажба на ски ваканция. Благодарение на своите атрактивни предложения, с търговското си наименование "SnowTrex", само за няколко години компанията става най-големият туроператор в Германия за зимни ваканции.
Tischler Reisen
Повече от 30 години Tischler Reisen, предлага индивидуални пътувания за далечни дестинации в Азия, Средния Изток, Индийския и Тихия океан. Мотото на компания е: "Пътуване с личен характер", което означава внимателно подбрани програми, индивидуални консултации и подкрепа, висококачествени и разнообразни услуги.
TJAEREBORG
Пътуването с TJAEREBORG Ви дава възможността да се възполвате от най-изгодните предложения на пазара. Предлага 3 и 4 * хотели в Средиземноморието и следните дестинации - Карибите, Африка, Югоизточна Азия.
ТУИ
Добре дошли в света на ТУИ. Най-добрите експерти по туризъм ще направят вашата почивка незабравима. Обслужването, предлагано от ТУИ, гарантира високия стандарт на техния продукт в цял свят.
Wolters
Почивката във ваканционно жилище е истинска почивка. Wolters предлага повече от 15 000 ваканционни жилища и вили в повече от 24 страни.